Beoordelingen van Toekan to Go Gilze

Recente recensies van Toekan to Go Gilze

5 sterren na 183 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet. Kindermenu ontbrak en een portie friet. De hamburger was veel te vet waardoor het broodje en de doos nat waren. Nadat we de vorige zeer tevreden waren, was dit een tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima porties. Netjes verpakt en was bij aankomst thuis nog goed warm!!! Kortom voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

normaal erg goed nu erg matig alles koud

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig optijd bezorgd. De temperatuur van het eten was goed. De smaak hoe kan het anders was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk altijd top! De pepersaus daar zijn we beide verslaafd aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben in deze coronatijd meer eten besteld bij van der Valk. Het is altijd uitstekend en ook nu was de schnitzel en kip pasta overheerlijk. Volgende keer zeker weer!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou om 18u bezorgd moeten worden, maar om 18:20 is het uiteindelijk bezorgd. Kwaliteit van het eten was goed, echter was het alleen niet warm meer. Geen idee of dit kwam doordat de bezorger verlaat was of dat het door eventuele drukte is gekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet bij chickenmenu’s zat er niet bij. Carpaciosalade besteld zonder kaas, maar werd bezorgd met kaas. Werd na gebeld te hebben wel binnen 20 minuten bezorgd maar toch beetje jammer!!!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super net als altyd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, goed warm en heerlijk!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt en het was warm. Ook is de bestelling op de afgesproken tijd bezorgd. Top gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frites was lauw en slap helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfect warm nog afgeleverd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bezorger was keurig op tijd. Dit gaande vaker doen!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer hebben we t eten op moeten halen, helaas was t koud. Ook de friet. Ook hadden we er een broodje bijbesteld met kruidenboter.4 stukjes brood kregen we, dit vind ik wel duur

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij eten zeer regelmatig bij jullie en dat is altijd heerlijk. Gisteren besteld om af te halen. Dit was ZEER slecht. Sachimi veel minder als normaal, en anders zitten er 2 sausjes bij, nu 1 en net de lekkerste niet. Garnalen kroketten waren koud en klef, lagen op de zilveruitjes. Spareribs waren taai en koud. Friet was lauw. Kortom, was niet om te eten. Heel jammer, maar zullen niets meer afhalen bij jullie. Groetjes Jolanda

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Ruime portie. (schnitzel en spareribs met friet). Afhaal op afgesproken tijd klaar. Wederom goed bevallen. Aanrader!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte net als bij jullie in het restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten mooi optijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Alleen jammer dat de friet koud was en dat me tournedos niet medium was maar rare. Verder was het goed verzorgd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering, van bestellen tot levering een half uur.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect👍

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten blijft niet voldoende warm in deze kartonnen bakjes. Ondanks dat ik maar naar Alphen hoefde te rijden was het niet meer warm. Het smaakt wel lekker, we hebben het eten maar even opgewarmd in de magnetron, maar dat is niet de bedoeling natuurlijk.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het wachten op de bestelling duurde lang omdat er tegelijkertijd heel veel hotelgasten aan de balie waren, dus het eten was niet warm meer helaas. Jammer, want de smaak er van was op de gebakken aardappeltjes na, wel goed. Misschien beter andere verpakkingen gebruiken waar het eten beter in warm blijft.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de website. Op de afgesproken tijd bezorgd. Alles netjes verpakt en warm. Heerlijk gegeten. TOP.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd voldeed aan onze verwachtingen, precies zoals we gewend zijn bij van der Valk

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoofdgerecht was niet warm genoeg.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd netjes en op tijd bezorgd. Maar het eten was teveel afgekoeld, waardoor het minder lekker was.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet meer zo warm omdat de vchauffeur het goede adres niet gelijk kon vinden wonen op camping maar bij ingang dus misschien beter bellen als hij er is

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was helaas niet heel warm meer. De bestelde groenten zaten er niet bij daarin tegen wel de niet bestelde friet. In het voorjaar betere ervaring gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, alleen merkten we thuis pas dat de saus en de kroepoek ontbrak. Het was ook niet heel warm meer na 12 minuten in de auto.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen met de bezorging was even onduidelijkheid. Tijdens het afronden van de bestelling kwam met rode letters duidelijk de melding dat we het eten zelf moesten afhalen. Jammer dat het niet bezorgd kon worden maar ach, het is zo. Dus wij naar de receptie op het afgesproken tijdstip en na 10 min. wachten werd ik gebeld door het thuisfront dat het eten toch wel was bezorgd! Dus met verbazing van zowel mezelf als de receptioniste meteen naar huis gegaan waar het eten ondertussen al wat koud was geworden, maar het was nog wel lekker!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bestelling was op tijd (+5min). persoonlijk had ik de spareribs met friet waarbij ik de friet bijzonder slap en "meelig" vond. De spare ribs bestond vooral uit marinade residu, bot en zeer weinig vlees. van de overige gerechten heb ik geen negatieve reacties ontvangen en beoordeel deze daardoor als voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer uitmuntend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio was niet horizontaal vervoerd en bij het openen van de pizzadoos? Lag alles in een hoopje aan 1 kant. Echt slordig. De kippensoep was vooral bouillon. Geen broodje oid erbij. Spareribs was mooie grote portie en was erg lekker. De kipsaté was ook lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

2e keer afgehaald, eerste keer was super dus nu ook die verwachting. Helaas bleek het eten niet warm, terwijl ik moest wachten tot het klaar was. Saté schotel zat geen satesaus bij en de salade die er bij zat smaakte naar afwasmiddel. Kortingsbon aangeboden gekregen, maar helaas dit keer niet kunnen genieten van het eten.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten alleen de patat was te veel en te slap

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super fantastisch weer, hoop dat jullie snel gaan bezorgen in 5121 :) $$

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nadeel, is dat je veel afval heb. De groente sneller koud. de saus is minder lekker, vel op . maar rest was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch wow dank jullie. Wanneer jullie ook bezorgen in postcode 5121 bestel ik 2 x per week minimaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Net zo goed als in het restaurant zelf, in deze tijd een echte aanrader. Netjes verzorgd.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al vaak wat laten bezorgen en altijd goed, maar nu minpunt. 2 x maaltijdsalade met gerookte zalm voor €16,50 pp: Salade en dressing goed maar veel te weinig zalm voor een maaltijdsalade van dit bedrag, 3 snippers , viel heel erg tegen.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was om 18:00 uur op te halen en ik was er dan ook om 18:00 uur. Het broodje spicy chicken was helaas niet warm en daarom ook direct in de auto opgegeten. Vond deze mede daarom ook wat tegenvallen en wat vlak van smaak.De chilisaus was ook niet echt te proeven. Zou eerder een lekkere (pittige) Tomatensalsa bij deze burger doen voor wat meer smaak. De carpaccio was goed. Vind het alleen wel jammer en een gemis dat er oude kaas gebruikt wordt ipv Parmezaanse kaas.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed 👍

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

- friet was koud en niet gaar (80% van onze bestelling) - kipburger was lekker maar burger te klein voor t broodje - water was vergeten bij de bestelling (hiervoor gebeld en werd nagebracht) - extra mayonaise was ook bij de bestelling vergeten (niet meer voor gebeld) - frikandel was prima

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Dank voor deze kans om de bestelling te beoordelen. We zijn niet helemaal tevreden. 1.- De additioneel bestelde groente zat er niet bij. Wel in rekening gebracht. 2.- de champignon sauce zat niet bij de schnitzel. Dit zie ik echt als een tekortkoming op de site. De site vermeld dat er standaard bij de schnitzel diverse zaken zijn toegevoegd. Dan ga je er vanuit dat dit zo is. Vervolgens krijg je de keuze voor een aantal supplementen zoals friet, mayonaise e.d. Ik wordt dan zelf in verwarring gebracht als er staat sauce. Ik denk dan, ik vink geen sauce, omdat dit toch al standaard bij de schnitzel zit...jammer dat zo onduidelijk is omschreven, maar misschien had ik niet direct door wat er bedoeld werd. Conclusie, dan denk ik dat de site niet goed is, want zo’n bestelsite moet 100% duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Hoop dat u iets heeft aan deze opmerkingen. Vriendelijke groet Pierre Nijkamp 0653389584

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik voorop stellen dat met het eten zelf niks mis is. Goede prijs kwaliteit verhouding! Het smaakte goed en het eten was warm. Echter liet het bezorgen heel wat te wensen over. Drie kwartier na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld dat er iets mis was gegaan en de bestelling toen pas klaar gemaakt werd. Een half uur na dat telefoontje werd het eten bezorgd. Echter ontbrak er 1 hoofdgerecht en 3 keer het brood wat we besteld hadden. Dat werd weer na een half uur wel bezorgd. Het was de bedoeling dat het brood als voorgerecht zou dienen, echter kwam dat pas nadat sommige van ons hun hoofdgerecht al op hadden (anders was het eten al koud geworden). Puntje bij paaltje kon 1 van ons pas na bijna 2 uur pas gaan eten. Het brood bleef dus liggen, €10,50 weggegooid dus, zo zonde...

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Staat op tijd klaar. Jammer dat de Corona voorbij is...dat we binnenkort niet meer kunnen bestellen!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Alleen jammer dit keer dat ik aardappelen had besteld en daarvoor bij moest betalen en we kregen friet. En die keer daarvoor waren ze een heel gerecht vergeten. Maar die kwamen ze wel snel naleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet vergeten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

jammer dat het postcode gebied is aangepast. zeker omdat we net op de grens zitten van bezorgen

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals verwacht super goede service. Helemaal top!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling via de site was snel geregeld. Bij de opmerking had ik aangegeven wanneer ik het op kom halen. Even later werd ik gebeld met de vraag om hoe laat ik het wilde ophalen want dat stond er niet bij. Terwijl ik dat eerder in het besteltraject wel had aangegeven. Toch fijn dat ze gebeld hebben.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar en was erg lekker. Wij zijn heel tevreden en gaan hier vaker gebruik van maken.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Veel keus tegen een goede prijs. Binnen een half uur bezorgd en de friet was nog heerlijk. De cheesecake is goddelijk!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en het was ook genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles voldoende, heerlijk en op tijd! Aanrader

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, kwaliteit net als in het restaurant. fijn om zo toch te kunnen genieten van het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker en op tijd geleverd ! En zelfs een leuke attentie voor de geslaagde .... top!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Alles was goed verpakt en nog goed warm. De maaltijden waren mooi opgemaakt in de bakjes.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs prestatie verhouding. Pure kwaliteit een echte aanrader.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles net zo lekker als in het restaurant, zelfs opmaak gelijkwaardig. grote porties en alles lekker warm zelfs eerst je voorgerecht rustig opeten dan hoofdgerecht nog steeds van kwaliteit

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super, compliment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd, mooie presentatie! Top!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets te laat, en het eten was ook niet meer warm. De smaak was wel goed.,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een halfuur na de gevraagde bezorgtijd nog niks ontvangen. Daarom gebeld, en de bestelling bleek niet te zijn doorgezet naar de keuken. Toen het even later alsnog werd bezorgd, is ter compensatie een fles wijn meegeleverd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het wel lekker en goed geregeld maar heel erg slecht dat er een haar in mij eten zat heel erg slecht en dat vind ik echt niet normaal !!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was 1 frietje te weinig bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote rijkbelegde pizza’s (wel er veel mozzarella, maar dat is persoonlijk). Pizza’s waren helaas niet echt warm. Jammer want vorige bestelling was wel prima

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte maaltijd. We hebben genoten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, vriendelijke, nette bezorging. Goede, grote maaltijd, veel friet

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreemd dat ik bij pinksterbrunch geen datum in kon/hoefde te vullen, alleen een tijd. Nu moet ik maar hopen dat we er allebei van uit gaan dat het 1e pinksterdag is.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou het was heerlijk en meer als genoeg we zullen het vast nog 1 keer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd. Goed warm, en SUPER lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Alles was goed warm en was mooi gepresenteerd. Helaas wel 1 portie groenten vergeten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie service is geweldig, omdat wij per ongeluk de verkeerde bezorgtijd hadden ingetoetst, en jullie voor de gesloten deur stonden, kregen we alsnog , na een telefoontje, de maaltijden bezorgd! Heel hartelijk bedankt, waarderen we enorm! En ze waren heerlijk! Met vriendelijke groet Frans en Rian Klaasen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de zakjes scheuren alles ging over de grond gelukkig zat de schnitzel en de asperges nog in schaaltjes met een deksel

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de extra groente was er niet bij geleverd maar dat is verder goed opgelost.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, het werd netjes bezorgd rond de aangegeven tijd. Het eten was warm. We hebben erg smakelijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker. Netjes verpakt en ruim voldoende

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Volle honderd punten. En een gratis fles wijn. Helemaal top!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals in het restaurant, maar dan thuis. Superlekker en goede service.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en snelle bezorging!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ideaal om lekker eten te kunnen bestellen bij een bekend restaurant dat nog heerlijk smaakt ook 😊

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten: mijn curry met gamba was overheerlijk Mijn man had pasta met kip en die had even wat meer pit mogen hebben, mocht meer gekruid zijn. Groene salade was prima. Porties royaal !

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd geleverd. Prima.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, alles keurig verpakt, warm, super lekker eten zoals we gewend zijn van Van der Valk! Met andere woorden: Top!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service was heerlijk. Jammer dat de bestelling niet klopte maar netjes opgelost en best snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.. Netjes volgens afspraak bezorgd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Jammer dat er bij de curry geen rijst was. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen was mijn pasta met gamba's doordrenkt in olie, dus dat mag wel ietsje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was goed verzorgd en verpakt. alhoewel ik veel te vroeg was, heb ik maar 10 min. moeten wachten. tot slot heb ik gesmuld van de aspergers! en bijlage. tot volgende keer!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, ook na een kwartier in de auto nog lekker warm. En de gemaakte fout, werd meteen na telefonisch contact opgelost

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk super goed!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima te eten en goeie timing. de service was enorm goed, ik had een half uur tijd en in die tijd is de bestelling gedaan en opgegeten. Met smaak! ik verwachte elk moment een stem die mij ging vragen of het smaakte, door de corona is dat niet mogelijk. Totdat deze mogelijkheid zich voor deed... 👍💐

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!!! Top!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een aanrader. Alles was goed warm.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We gaan zeker vaker bestellen. Alleen jammer genoeg geen dag groente gekregen waar ik wel voor heb betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio salade met broodplankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed warm het eten. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: geweldig. Kwaliteit van het eten is super, keurig verpakt en het hele proces van het online bestellen tot het ter plekke afhalen is makkelijk en tot in de puntjes verzorgd. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moederdagbrunch voor 3 personen zag er goed uit en was lekker.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten meer dan voldoende. zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Ruime porties, lekker warm nog, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een lekkere goed verzorgde brunch en een leuk cadeautje .Echt super.Echter zou ik graag zien dat je kunt kiezen voor bruine broodjes met ook kaas en ham want niet iedereen vind vis ,file en witte broodjes. Wij eten alleen bruin brood.En dit zou mij wel weerhouden om het nog een keer te bestellen. Met vriendelijke groet. Lenie Twilhaar

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Goede porties. Gaan we zeker meer doen. Ik zou willen dat online bestellen altijd blijft.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen gaat erg makkelijk. De vlees/visschotel was qua prijs kwaliteit in een woord TOP.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en het smaakte heerlijk. Alles keurig verpakt en ook de bezorging was super.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zout op friet. Witlof ook erg zout.verder prima

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, voor herhaling vatbaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! Goed optijd, warm en vriendelijke bezorger!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling wordt pas zaterdag as afgehaald.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten verwachting want nog nooit zoiets besteld alles was prima verzorgd wel 10 min later maar dat is acceptabel een dikke pluim voor toekantogo

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het de past, de angusburgers en de kaaskroketten was goed. Bij het vegaburger menu zaten echter geen gebakken uien, die wel op de kaart aangegeven staan en het de vorige keer qua smaak wel afmaakte. De sauzen waren echter niet geleverd volgens bestelling. De desserts waren erg goed. De korte levertijd en vriendelijke levering van het eten waren top.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is natuurlijk gezellig om eerst een drankje te doen in de bar en daarna eten in het restaurant maar dat kan helaas (nog) niet! Maar Toekan To Go is een heel goed alternatief, het eten was heerlijk zoals we dat gewend zijn in het restaurant. Enig min puntje dat het niet bezorgd kon worden op onze postcode!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de eerste keer was er iets mis gegaan bij het Intern doorgeven van de Bestelling aan de keuken, dus daar moest even op gewacht worden, maar het eten was zeker het wachten waard! De tweede keer liep alles vlekkeloos en weer heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat deze mogelijkheid geboden wordt en wij op deze manier toch kunnen genieten van de overheerlijke schnitzel forestiere! De snelle service is opmerkelijk maar vooral de oprechte en hartelijke benadering van het personeel wat het eten kwam brengen maakte het af. Dankjewel en sterkte in deze rare tijd. Samen staan we sterk!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten warm, goed verpakt, snelle service met naleveren van vergeten item

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker makkelijk en snelle reactie als je iets fout intypt

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van wat je geleverd krijgt, is uitstekend maar we hebben 3x besteld en 3x waren er problemen. De eerste keer was het niet heel warm meer toen we het afhaalden. De tweede keer laten bezorgen en was het 1 uur te laat. De laatste keer, dit bestel nummer, waren de warme sauzen en mayonaise niet meegeleverd. Allemaal niet onoverkomelijk en wat we kregen was heel lekker. Hopelijk een vierde keer scheepsrecht.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik van jullie gewend dat het altijd lekker is. Dit deed er niet voor onder en zoals altijd meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Goed verpakt en service top. Qua eten, varkenshaas was wel heel erg doorbakken terwijl ik medium besteld had. De carpaccio en de seizoensgroenten waren heerlijk!! De spareribs hadden weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen de extra bestelde aardappelkroketjes zaten er niet bij en wij konden geen tel.nr. vinden waar wij dat konden melden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd gebracht! Goed over nagedacht dat het op de warmhoudbox stond en we de tasjes er gemakkelijk af konden pakken! Het eten was heerlijk, goed warm! We hebben genoten! En n kleine attentie voor de jarige! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben afgehaald. Uiteindelijk thuis gekeken of alles erin zat. Helaas niet zo. Varkenshaas Bali met friet, saté saus, kroepoek bleek varkenshaas zonder friet, met groente en geen saté saus te zijn. Amerikaanse hamburgermenu was een doos met hierin een hamburger en friet ernaast gestort. Carpaccio salade was compleet. Het eten smaakte goed, maar we zijn beter gewend van de de Toekan. De prijs kwaliteit-verhouding voelde hierdoor uit balans.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goede kwaliteit, top! Alleen jammer dat er slechts 4 Hotwings ipv 8 Hotwings in pakket zaten...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Prima kwaliteit en nog goed warm bij aankomst. Een aanrader

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was kwaliteit zoals we gewend zijn van van der valk gilze. waar we wel meer komen. waarvoor dank.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de 1e keer afgehaald en het was heerlijk. Porties waren groot en nog warm toen we thuis kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, en enorm goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed gesmaakt

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden stonden netjes op tijd klaar. Personeel was erg vriendelijk. Porties waren ruim voldoende maar de kwaliteit van de warme maaltijden liet helaas te wensen over. Frietjes waren helaas erg zompig door de condensatie. Schnitzel had geen smaak en de smurrie op de spareribs was zonde (was het saté saus? Of een kruidenrub die helemaal zompig was geworden?). De carpaccio salade was wel lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 65e verjaardag van mijn vader eten besteld viel helaas erg tegen bestelling gedaan voor 130 euro Bestelling was 45 minuten te laat had na 25 minuten gebeld en er bleken opstart problemen werd er gezegd. Friet was nat en slap. Ook de aardappelkrokketten waren helemaal zacht De dag groenten was roerbak groenten maar erg weinig. En het vlees was al bijna koud. Erg jammer want wij eten graag in jullie restaurant en dat is altijd super. Natuurlijk is het bij bezorgen anders maar had er helaas meer van verwacht. Ik denk ook dat de verpakkingen ervoor zorgen dat de condens niet weg kan omdat de doosjes helemaal dicht zijn en daarom alles nat werd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven onze verwachting was de kwaliteit, de diversiteit aan groenten en het was lekker warm. Exact op de afgesproken tijd. Chapeau.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koningsdag 2020!! Zullen we nooit vergeten dus dan maar eten bestellen... Wat een mooie service.. fles dubbeltjes, lekker eten... Ga normaal al graag naar VD valk maar dit was lekker zo thuis. Ook goed op tijd... Als ik 1 min puntje mag noemen.. Spareribs zonder keuze knoflooksaus... dat kan niet :) Ik zou er een kleine coleslaw bij doen om het compleet te maken... Maar is maar een idee.. Ik ga het zeker nog 1x doen!! Heerlijk.. chapeau toekan to go ❤

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel en netjes bezorgd. Ruime porties, vlees perfect gebakken. Kortom, zeker een aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alleen jammer dat ze het brood bij mijn salade vergeten waren. Maar zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten van vd Valk Gilze, dank voor de goede zorgen en succes!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!! Klein detail; jammer dat de friet naar het kartonnen doosje smaakte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. We hadden de hamburger, wrap en schnitzel. 10 punten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio en se cheesecake waren erg lekker en erg mooi opgemaakt. De overige producten waren helaas niet warm meer en daar door minder lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitermate ontevreden. Toen ik vanavond mijn bestelling kwam ophalen bleek die niet klaar te staan. Hij kon ook niet meer gereed gemaakt worden. Om niet zonder eten naar huis te gaan. Iets anders besteld. Was matig van kwaliteit. Heb wel gewaardeerd dat de baliemedewerker mij als compensatie een fles wijn meegaf. Jullie zullen nog eens goed naar het reserveringssysteem moeten kijken. Ik zal na de uiterst teleurstellende ervaring van vandaag in de toekomst geen gebruik meer maken van Toekan to go.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super. Enkel de witte chocolade mouse was bruine. Ook lekker maar had witte verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alleen kregen we een carpaccio salade ipv asgergesalade. En ik ben zwanger, dus helaas geen salade voor mij. En we kregen kipkluifjes ipv rösti rondjes. Kwaliteit was verder goed en netjes op tijd bezorgd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees en bijgerechten en super lekker. Vertrouwde kwaliteit. Toetje was helaas qua presentatie minder ten opzichte op de foto die online staat. Online zit het toetje in een plastic schaal, werkelijkheid kwam het in een beker. Qua smaak was ie zeker lekker.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig verpakt en heel goed op temperatuur. Er werd ook op de tijd bezorgd wat we hadden aangegeven. Wij hebben lekker gegeten, dank jullie wel voor de goede service.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd. Qua aanbod en prijs doen de collega's van Valk Vers in Apeldoorn het beter, maar voor de rest een prima ervaring.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goed warm, knapperige frietjes, sappig vlees van de hamburger. Tip: grill het broodje even kort dan word hij niet zo nat, bezorgen duurt natuurlijk iets langer als vers in het restaurant.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren super lekker gegeten. Dezelfde goede kwaliteit als in het restaurant. Echt lekker. We bestellen binnenkort zeker weer. Ook de tijdsafspraak klopte precies. Dat zijn pas afspraken!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees en vis hors d’ oeuvre besteld. Was geweldig lekker, vers, gevarieerd en veel. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende en Netjes voorbereid makkelijk te bereiden in magnetron en oven Binnen 15 minuten op tafel Heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt, goede beschrijving en smaakte super!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We ontvingen een keurig verzorgd 3- gangen menu. Met bereidingswijze erbij. Het was bijna nét zo goed als je in het restaurant eet. En....ja, het heeft heerlijk gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zag er geweldig verzorgd uit en het smaakte ook erg lekker, wel miste ik enige vorm van allergenen informatie. Er was tijdens het bestellen ook geen mogelijkheid om daar informatie over te krijgen/lezen

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd pakket! Rijkelijk gevuld en niets te kort gekomen! Reacties waren super, enige wat ik miste, en nog niet eens miste was een hard gekookt ei! Dit hoort denk ik toch wel bij een paasbrunch, maar nogmaals top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beschrijving voor het opwarmen van de gerechten week sterk af van de werkelijkheid om het toch enigszins warm op te eten. Erg jammer. De smaak van de gerechten was redelijk tot goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de paasbrunch genuttigd en het was heel lekker. Het zag er ook heel mooi en verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb niet aan kunnen geven welke dag en tijd of is me niet opgevallen maar graag wil ik dit eerste paasdag in de ochtend

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima oplossing voor de Pasen toch even iets om naar uit te kijken en makkelijk. Er liep iets mis bij doorgeven bestelling maar na mijn mail aan receptie werd dit direct opgepakt en aangevuld. Top.