Beoordelingen van Toekan to Go Gilze

Recente recensies van Toekan to Go Gilze

5 sterren na 129 reviews

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Staat op tijd klaar. Jammer dat de Corona voorbij is...dat we binnenkort niet meer kunnen bestellen!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker. Alleen jammer dit keer dat ik aardappelen had besteld en daarvoor bij moest betalen en we kregen friet. En die keer daarvoor waren ze een heel gerecht vergeten. Maar die kwamen ze wel snel naleveren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet vergeten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

jammer dat het postcode gebied is aangepast. zeker omdat we net op de grens zitten van bezorgen

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals verwacht super goede service. Helemaal top!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling via de site was snel geregeld. Bij de opmerking had ik aangegeven wanneer ik het op kom halen. Even later werd ik gebeld met de vraag om hoe laat ik het wilde ophalen want dat stond er niet bij. Terwijl ik dat eerder in het besteltraject wel had aangegeven. Toch fijn dat ze gebeld hebben.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten stond op tijd klaar en was erg lekker. Wij zijn heel tevreden en gaan hier vaker gebruik van maken.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Veel keus tegen een goede prijs. Binnen een half uur bezorgd en de friet was nog heerlijk. De cheesecake is goddelijk!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en het was ook genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles voldoende, heerlijk en op tijd! Aanrader

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, kwaliteit net als in het restaurant. fijn om zo toch te kunnen genieten van het heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel erg lekker en op tijd geleverd ! En zelfs een leuke attentie voor de geslaagde .... top!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Alles was goed verpakt en nog goed warm. De maaltijden waren mooi opgemaakt in de bakjes.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs prestatie verhouding. Pure kwaliteit een echte aanrader.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles net zo lekker als in het restaurant, zelfs opmaak gelijkwaardig. grote porties en alles lekker warm zelfs eerst je voorgerecht rustig opeten dan hoofdgerecht nog steeds van kwaliteit

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super, compliment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, keurig op tijd, mooie presentatie! Top!!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was iets te laat, en het eten was ook niet meer warm. De smaak was wel goed.,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een halfuur na de gevraagde bezorgtijd nog niks ontvangen. Daarom gebeld, en de bestelling bleek niet te zijn doorgezet naar de keuken. Toen het even later alsnog werd bezorgd, is ter compensatie een fles wijn meegeleverd.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het wel lekker en goed geregeld maar heel erg slecht dat er een haar in mij eten zat heel erg slecht en dat vind ik echt niet normaal !!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was 1 frietje te weinig bezorgd

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote rijkbelegde pizza’s (wel er veel mozzarella, maar dat is persoonlijk). Pizza’s waren helaas niet echt warm. Jammer want vorige bestelling was wel prima

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte maaltijd. We hebben genoten!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, vriendelijke, nette bezorging. Goede, grote maaltijd, veel friet

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vreemd dat ik bij pinksterbrunch geen datum in kon/hoefde te vullen, alleen een tijd. Nu moet ik maar hopen dat we er allebei van uit gaan dat het 1e pinksterdag is.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou het was heerlijk en meer als genoeg we zullen het vast nog 1 keer doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd. Goed warm, en SUPER lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Alles was goed warm en was mooi gepresenteerd. Helaas wel 1 portie groenten vergeten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie service is geweldig, omdat wij per ongeluk de verkeerde bezorgtijd hadden ingetoetst, en jullie voor de gesloten deur stonden, kregen we alsnog , na een telefoontje, de maaltijden bezorgd! Heel hartelijk bedankt, waarderen we enorm! En ze waren heerlijk! Met vriendelijke groet Frans en Rian Klaasen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de zakjes scheuren alles ging over de grond gelukkig zat de schnitzel en de asperges nog in schaaltjes met een deksel

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen de extra groente was er niet bij geleverd maar dat is verder goed opgelost.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, het werd netjes bezorgd rond de aangegeven tijd. Het eten was warm. We hebben erg smakelijk gegeten.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker. Netjes verpakt en ruim voldoende

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Volle honderd punten. En een gratis fles wijn. Helemaal top!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals in het restaurant, maar dan thuis. Superlekker en goede service.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed en snelle bezorging!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ideaal om lekker eten te kunnen bestellen bij een bekend restaurant dat nog heerlijk smaakt ook 😊

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten: mijn curry met gamba was overheerlijk Mijn man had pasta met kip en die had even wat meer pit mogen hebben, mocht meer gekruid zijn. Groene salade was prima. Porties royaal !

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en precies op tijd geleverd. Prima.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, alles keurig verpakt, warm, super lekker eten zoals we gewend zijn van Van der Valk! Met andere woorden: Top!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service was heerlijk. Jammer dat de bestelling niet klopte maar netjes opgelost en best snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.. Netjes volgens afspraak bezorgd. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Jammer dat er bij de curry geen rijst was. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen was mijn pasta met gamba's doordrenkt in olie, dus dat mag wel ietsje minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was goed verzorgd en verpakt. alhoewel ik veel te vroeg was, heb ik maar 10 min. moeten wachten. tot slot heb ik gesmuld van de aspergers! en bijlage. tot volgende keer!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, ook na een kwartier in de auto nog lekker warm. En de gemaakte fout, werd meteen na telefonisch contact opgelost

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer zoals gewoonlijk super goed!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima te eten en goeie timing. de service was enorm goed, ik had een half uur tijd en in die tijd is de bestelling gedaan en opgegeten. Met smaak! ik verwachte elk moment een stem die mij ging vragen of het smaakte, door de corona is dat niet mogelijk. Totdat deze mogelijkheid zich voor deed... 👍💐

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer!!! Top!!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een aanrader. Alles was goed warm.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! We gaan zeker vaker bestellen. Alleen jammer genoeg geen dag groente gekregen waar ik wel voor heb betaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio salade met broodplankje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goed warm het eten. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord: geweldig. Kwaliteit van het eten is super, keurig verpakt en het hele proces van het online bestellen tot het ter plekke afhalen is makkelijk en tot in de puntjes verzorgd. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moederdagbrunch voor 3 personen zag er goed uit en was lekker.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten meer dan voldoende. zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Ruime porties, lekker warm nog, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een lekkere goed verzorgde brunch en een leuk cadeautje .Echt super.Echter zou ik graag zien dat je kunt kiezen voor bruine broodjes met ook kaas en ham want niet iedereen vind vis ,file en witte broodjes. Wij eten alleen bruin brood.En dit zou mij wel weerhouden om het nog een keer te bestellen. Met vriendelijke groet. Lenie Twilhaar

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Goede porties. Gaan we zeker meer doen. Ik zou willen dat online bestellen altijd blijft.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen gaat erg makkelijk. De vlees/visschotel was qua prijs kwaliteit in een woord TOP.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en het smaakte heerlijk. Alles keurig verpakt en ook de bezorging was super.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zout op friet. Witlof ook erg zout.verder prima

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, voor herhaling vatbaar

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker! Goed optijd, warm en vriendelijke bezorger!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling wordt pas zaterdag as afgehaald.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buiten verwachting want nog nooit zoiets besteld alles was prima verzorgd wel 10 min later maar dat is acceptabel een dikke pluim voor toekantogo

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het de past, de angusburgers en de kaaskroketten was goed. Bij het vegaburger menu zaten echter geen gebakken uien, die wel op de kaart aangegeven staan en het de vorige keer qua smaak wel afmaakte. De sauzen waren echter niet geleverd volgens bestelling. De desserts waren erg goed. De korte levertijd en vriendelijke levering van het eten waren top.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is natuurlijk gezellig om eerst een drankje te doen in de bar en daarna eten in het restaurant maar dat kan helaas (nog) niet! Maar Toekan To Go is een heel goed alternatief, het eten was heerlijk zoals we dat gewend zijn in het restaurant. Enig min puntje dat het niet bezorgd kon worden op onze postcode!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij de eerste keer was er iets mis gegaan bij het Intern doorgeven van de Bestelling aan de keuken, dus daar moest even op gewacht worden, maar het eten was zeker het wachten waard! De tweede keer liep alles vlekkeloos en weer heerlijk gegeten!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn dat deze mogelijkheid geboden wordt en wij op deze manier toch kunnen genieten van de overheerlijke schnitzel forestiere! De snelle service is opmerkelijk maar vooral de oprechte en hartelijke benadering van het personeel wat het eten kwam brengen maakte het af. Dankjewel en sterkte in deze rare tijd. Samen staan we sterk!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten warm, goed verpakt, snelle service met naleveren van vergeten item

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker makkelijk en snelle reactie als je iets fout intypt

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van wat je geleverd krijgt, is uitstekend maar we hebben 3x besteld en 3x waren er problemen. De eerste keer was het niet heel warm meer toen we het afhaalden. De tweede keer laten bezorgen en was het 1 uur te laat. De laatste keer, dit bestel nummer, waren de warme sauzen en mayonaise niet meegeleverd. Allemaal niet onoverkomelijk en wat we kregen was heel lekker. Hopelijk een vierde keer scheepsrecht.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik van jullie gewend dat het altijd lekker is. Dit deed er niet voor onder en zoals altijd meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd. Goed verpakt en service top. Qua eten, varkenshaas was wel heel erg doorbakken terwijl ik medium besteld had. De carpaccio en de seizoensgroenten waren heerlijk!! De spareribs hadden weinig smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen de extra bestelde aardappelkroketjes zaten er niet bij en wij konden geen tel.nr. vinden waar wij dat konden melden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd gebracht! Goed over nagedacht dat het op de warmhoudbox stond en we de tasjes er gemakkelijk af konden pakken! Het eten was heerlijk, goed warm! We hebben genoten! En n kleine attentie voor de jarige! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben afgehaald. Uiteindelijk thuis gekeken of alles erin zat. Helaas niet zo. Varkenshaas Bali met friet, saté saus, kroepoek bleek varkenshaas zonder friet, met groente en geen saté saus te zijn. Amerikaanse hamburgermenu was een doos met hierin een hamburger en friet ernaast gestort. Carpaccio salade was compleet. Het eten smaakte goed, maar we zijn beter gewend van de de Toekan. De prijs kwaliteit-verhouding voelde hierdoor uit balans.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goede kwaliteit, top! Alleen jammer dat er slechts 4 Hotwings ipv 8 Hotwings in pakket zaten...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Prima kwaliteit en nog goed warm bij aankomst. Een aanrader

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was kwaliteit zoals we gewend zijn van van der valk gilze. waar we wel meer komen. waarvoor dank.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de 1e keer afgehaald en het was heerlijk. Porties waren groot en nog warm toen we thuis kwamen. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, en enorm goede kwaliteit! Zeker een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed gesmaakt

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden stonden netjes op tijd klaar. Personeel was erg vriendelijk. Porties waren ruim voldoende maar de kwaliteit van de warme maaltijden liet helaas te wensen over. Frietjes waren helaas erg zompig door de condensatie. Schnitzel had geen smaak en de smurrie op de spareribs was zonde (was het saté saus? Of een kruidenrub die helemaal zompig was geworden?). De carpaccio salade was wel lekker!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 65e verjaardag van mijn vader eten besteld viel helaas erg tegen bestelling gedaan voor 130 euro Bestelling was 45 minuten te laat had na 25 minuten gebeld en er bleken opstart problemen werd er gezegd. Friet was nat en slap. Ook de aardappelkrokketten waren helemaal zacht De dag groenten was roerbak groenten maar erg weinig. En het vlees was al bijna koud. Erg jammer want wij eten graag in jullie restaurant en dat is altijd super. Natuurlijk is het bij bezorgen anders maar had er helaas meer van verwacht. Ik denk ook dat de verpakkingen ervoor zorgen dat de condens niet weg kan omdat de doosjes helemaal dicht zijn en daarom alles nat werd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Boven onze verwachting was de kwaliteit, de diversiteit aan groenten en het was lekker warm. Exact op de afgesproken tijd. Chapeau.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koningsdag 2020!! Zullen we nooit vergeten dus dan maar eten bestellen... Wat een mooie service.. fles dubbeltjes, lekker eten... Ga normaal al graag naar VD valk maar dit was lekker zo thuis. Ook goed op tijd... Als ik 1 min puntje mag noemen.. Spareribs zonder keuze knoflooksaus... dat kan niet :) Ik zou er een kleine coleslaw bij doen om het compleet te maken... Maar is maar een idee.. Ik ga het zeker nog 1x doen!! Heerlijk.. chapeau toekan to go ❤

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel en netjes bezorgd. Ruime porties, vlees perfect gebakken. Kortom, zeker een aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Super snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alleen jammer dat ze het brood bij mijn salade vergeten waren. Maar zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten van vd Valk Gilze, dank voor de goede zorgen en succes!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!! Klein detail; jammer dat de friet naar het kartonnen doosje smaakte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten. We hadden de hamburger, wrap en schnitzel. 10 punten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio en se cheesecake waren erg lekker en erg mooi opgemaakt. De overige producten waren helaas niet warm meer en daar door minder lekker.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitermate ontevreden. Toen ik vanavond mijn bestelling kwam ophalen bleek die niet klaar te staan. Hij kon ook niet meer gereed gemaakt worden. Om niet zonder eten naar huis te gaan. Iets anders besteld. Was matig van kwaliteit. Heb wel gewaardeerd dat de baliemedewerker mij als compensatie een fles wijn meegaf. Jullie zullen nog eens goed naar het reserveringssysteem moeten kijken. Ik zal na de uiterst teleurstellende ervaring van vandaag in de toekomst geen gebruik meer maken van Toekan to go.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super. Enkel de witte chocolade mouse was bruine. Ook lekker maar had witte verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alleen kregen we een carpaccio salade ipv asgergesalade. En ik ben zwanger, dus helaas geen salade voor mij. En we kregen kipkluifjes ipv rösti rondjes. Kwaliteit was verder goed en netjes op tijd bezorgd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees en bijgerechten en super lekker. Vertrouwde kwaliteit. Toetje was helaas qua presentatie minder ten opzichte op de foto die online staat. Online zit het toetje in een plastic schaal, werkelijkheid kwam het in een beker. Qua smaak was ie zeker lekker.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig verpakt en heel goed op temperatuur. Er werd ook op de tijd bezorgd wat we hadden aangegeven. Wij hebben lekker gegeten, dank jullie wel voor de goede service.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd. Qua aanbod en prijs doen de collega's van Valk Vers in Apeldoorn het beter, maar voor de rest een prima ervaring.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Goed warm, knapperige frietjes, sappig vlees van de hamburger. Tip: grill het broodje even kort dan word hij niet zo nat, bezorgen duurt natuurlijk iets langer als vers in het restaurant.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren super lekker gegeten. Dezelfde goede kwaliteit als in het restaurant. Echt lekker. We bestellen binnenkort zeker weer. Ook de tijdsafspraak klopte precies. Dat zijn pas afspraken!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees en vis hors d’ oeuvre besteld. Was geweldig lekker, vers, gevarieerd en veel. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruim voldoende en Netjes voorbereid makkelijk te bereiden in magnetron en oven Binnen 15 minuten op tafel Heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes verpakt, goede beschrijving en smaakte super!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We ontvingen een keurig verzorgd 3- gangen menu. Met bereidingswijze erbij. Het was bijna nét zo goed als je in het restaurant eet. En....ja, het heeft heerlijk gesmaakt. Voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles zag er geweldig verzorgd uit en het smaakte ook erg lekker, wel miste ik enige vorm van allergenen informatie. Er was tijdens het bestellen ook geen mogelijkheid om daar informatie over te krijgen/lezen

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verzorgd pakket! Rijkelijk gevuld en niets te kort gekomen! Reacties waren super, enige wat ik miste, en nog niet eens miste was een hard gekookt ei! Dit hoort denk ik toch wel bij een paasbrunch, maar nogmaals top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beschrijving voor het opwarmen van de gerechten week sterk af van de werkelijkheid om het toch enigszins warm op te eten. Erg jammer. De smaak van de gerechten was redelijk tot goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben de paasbrunch genuttigd en het was heel lekker. Het zag er ook heel mooi en verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb niet aan kunnen geven welke dag en tijd of is me niet opgevallen maar graag wil ik dit eerste paasdag in de ochtend

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima oplossing voor de Pasen toch even iets om naar uit te kijken en makkelijk. Er liep iets mis bij doorgeven bestelling maar na mijn mail aan receptie werd dit direct opgepakt en aangevuld. Top.